'Come aboard, and party like it's your last night on earth' is de ondertitel van ons feest. Is er dus nog iets dat je altijd nog had willen doen voor je voorgoed afscheid gaat nemen, dan is dit je kans. Wij bieden je de avond om in de huid te kruipen van wie of wat je altijd al had willen zijn. Is er iets dat je altijd nog had willen doen, meld je dan even bij de organisatie, dan zorgen wij voor een podium voor je/jullie act ! Net als de voorgaande editie verwachten we weer veel van jullie ! Hier wat inspiratie om je op gang te helpen.

Altijd al als automonteur aan klassieke auto's willen werken? Toen waren ze nog splinternieuw !

Babe Ruth, de bekendste baseballer aller tijden. Misschien sla jij die avond ook een home-run !

Firechief op een van de beroemdste firestations in New York, en dat er dan ook echt weer eens een keer een mooie fik is...

Altijd al flink af willen vallen, kom dan als schrale ballerina !

Ballonvaarder worden was toen een hele onderneming, maar als jij nog een keer de wereld rond wilt reizen, dan mag dat !

  'Hallo, ik wilde altijd nog een keer als naaktmodel in de Playboy, kan dat?' Natuurlijk kan dat, je bent hartstikke welkom!

Als je hier niet opgewonden van wordt, helpt dit misschien. Heel misschien. Ik denk het niet...

Stuntpiloot van je eigen vliegtuig: loopings maken, kurkentrekkers draaien en dat allemaal over de Hudson met honderden toeschouwers, heerlijk met je snor in de wind

Charly Chaplin was een van de bekendste filmsterren uit die tijd. Ook jij kunt die avond even beroemd zijn !

De laatste cowboys leefden toen nog in het - inmiddels getemde - westen van Amerika. Als jij op je knol naar New York komt, kun je meefeesten.

Altijd al een hete vamp willen zijn met coole blik: doe je best, dan zullen wij beloven onder de indruk te zijn !

Hier issie dan motor-importeur 'de Red Hunter', jaagt op alle klassieke motoren van rond 1912 !

Burlesque was (en is) de sexy dansstijl die draait om lust en glamour, zonder al te veel weg te geven. Minstens de toenmalige versie van Viagra !

Zin in een gemaskerd bal? Ook prima !

Ook Winnetoe mag naar binne toe !

Een goeie hit slaan op Fenway Park in Newyork en dan de kranten vol: Sharp Eye Johnny did it again !

Schooljuf worden, de droom van ieder jong meisje in die tijd. Nu nog altijd?

Altijd al een Titanic willen besturen? Dit was de kapitein en net als voor hem duurt het feest dan slechts tot 02:20 uur ! Weet dus waar je voor kiest!

Sachs Fifth Avenue, daar moet je zijn. Daar wil je zijn als ondernemer in de mode-industrie natuurlijk. Eigen ontwerpen, productie zelf in de hand en dan je naam veranderen in 'Jackets of the world'

Bij de kapper wordt je knapper. Prima als dat jouw droom is, maar check wel eerst even met je slachtoffer welke coupe hij/zij precies wil hebben !

Met de treintjes spelen, maar dan hele grote. Machinist zijn om een echte stoomlocomotief, dat wil toch iedereen !

De grootse oceaanstomer aller tijden mogen besturen en dan gewoon continue op volle kracht varen om een dag eerder dan gepland in New York aan te komen. Als da lukt, dan bende cool !

Motorcoureur worden en wel met 80 kilometer per uur over het circuit racen. Helm toen nog niet verplicht. Heerlijk.

Coco Chanel, Domenico Dolce en Stefano Gabbana, Valentino Garavani, Yves Saint Laurent, Gilles de la Tourette, Christian Dior en Giorgio Armani zijn de beroemdste modeontwerpers uit de geschiedenis. Maar misschien breek jij die avond door met je eigen creatie!

Voor ik sterf wil ik nog een keer parachute springen. Gij nie dan?!

F16 piloot. Ok moi, maar in die tijd nog net niet door de geluidsbarriere. Kom en neem je schietstoel mee.

Formule 1 coureur en dan een Ferrari besturen. Wat een droom. Waar kunnen we je die avond aan herkennen?

Soldaatje spelen, voor de fun dan met verfbolletjes. Ok moi voor boys die boys willen blijven. Ook jullie zijn welkom !

Stuntman en zo van een rots op een rijdens de postkoets springen, da's toch stoer. Heb jij kunsten die je nog wilt vertonen. Laat het ons weten !

Als Jane ook komt, wil ik wel Tarzan zijn !

Straatverkoper worden en lekker rustig met iedereen een praatje maken in een van de mooiste steden van de wereld. Ik heb er al zin in.

Hallo serieuze jongens. Zijn jullie een voetbalteam of zo. Kijk eens wat vrolijker. Als je beroemde voetballer wil worden moet je ook met Yolanthe en Sylvie n√łken. Niet zeuren !

De Tour de France is ook ergens moeten beginnen. Droom jij ervan om een beroeemd sportman te worden? Start dan vandaag met trainen, zodat je tegen die tijd top-fit bent !

Is de Phoenix te klein geworden voor je en wil je de pronkzitting ontstijgen? Dit is je kans: treedt op voor een internationaal publiek op weg naar New York.

Ook met de Hindenburg liep het niet zo goed af, dus dat komt mooi uit. Zeppelin bestuurders melden bij ingang 2.

Een beetje inspiratie vooraf. Waar het om gaat is dat wij je de kans bieden die laatste nacht op deze aardkloot mee te maken in de rol van je leven. Wat jij altijd nog hebt willen doen of zijn kun je die avond waarmaken, samen met honderden andere avonturiers. Doe je best en zet iets moois neer!

Nog niet genoeg inspiratie? Hier is meer !


Terug naar boven
Naar homepage