Er zijn foto's gemaakt van het feest, maar daar stoppen we over het algemeen ook weer op tijd mee. Hieronder wat foto's van voor we de ijsberg raakten. En die botsing viel best wel mee: we hadden de politie verwacht, ze waren er ook wel even en reden vrolijk verder: daardoor tot half 3 vol gehouden en het was dan ook super !

We hadden de buurt uitgenodigd om voor het feest even te komen kijken wat we al die weken aan het doen waren in de Boerenbond. Otis ging in het centrum van de lichtstralen ijsklontjes smelten :-)


Jeroen en Danielle hebben de film ook gezien en maakten de perfecte Titanic partypic


Hieronder nog een serie hele mooie party foto's van Anita.

Ons bedienend personeel v.l.n.r. :
Bob, Sigy, Gerwin, Estell, Tara, Carmen en Roel was wat later, maar ging door tot ie jarig was !

Dit behoeft toch wat uitleg: Toen Janneke en Lex gingen trouwen mocht de ene vriendengroep wel de hele dag komen, maar wij niet. Sinds toen gaan zij door het leven als de daggasten en die troef speelden ze op het feest nogmaals heel mooi: fantastisch. Ook de bruid zag er weer net zo mooi uit als toen.
Restaurant 'De 3e klasse'


Na het feest kon er nog een lekker gebakken eitje gegeten worden in het restaurant. Let op: alles keurig netjes mèt goedkeuring van Anneke den Brok zelf !
En een van de mooiste foto's; het is inmiddels 03:00 uur > Lon heeft zijn schoenen af moeten staan en mag zelf op sokken naar huis met de pumps van Rian in de hand.

Ziet er goed uit Rian ! En Lon zag er de hele avond al supperstrak uit !


Ontvangen PartyPics
Met dank aan Mark, Ties, MarieNoelle, Andrea en Ilse. Vooral scherpe foto's nog welkom :-)


Terug naar boven
Naar homepage